Sådan finder du titler, der er tilgængelige til at låne

Hvis en bog eller en lydbog kan lånes, vil du se en Lån-knap ved siden af den i lister og søgeresultater. Du kan også trykke på en bogforside for at gå til titlens detaljeskærm, og derefter kigge efter en Lån-knap.

Tip: Hvis dit bibliotek tilbyder tidsskrifter, er de altid tilgængelige til at læse. Tryk på Åbn tidsskrift for at begynde læsning.

Gennemse tilgængelige titler i lister og søgeresultater

Sådan filtrerer du lister eller søgeresultater for kun at vise titler, der er tilgængelige til låns:

1. På en liste eller blandt søgeresultater, tryk på Åbn dialogboksen Filtre.
  2. Under "Tilgængelighed" skal du vælge tilgængelig nu og derefter trykke på Vis titler.
  3. (Valgfrit) Tryk på det anvendte tilgængeligt nu-filter, og tryk derefter på Fastgør filter for også at anvende dette filter på fremtidige søgeresultater og lister.

Se alle tilgængelige titler på dit bibliotek

1. Tryk på Bibliotek Bibliotek, i navigationens sidefod.
  2. Tryk på tilgængelig nu øverst på skærmen.