Finde og tagge titler, der ikke tilbydes af dit bibliotek

Bemærk: Det er ikke alle biblioteker, der tilbyder denne funktion på nuværende tidspunkt.

Når du søger på et bibliotek i Libby, kan du finde titler, som ikke findes i deres samling. Disse titler vil have en Giv mig besked-knap (i stedet for of Lån eller Reservér). Ved at vælge Giv mig besked oprettes et smart tag i Libby, som giver dig et varsel, hvis et af dine biblioteker køber titlen på et senere tidspunkt.

Sådan fungerer det i appen:

1. Søg efter en specifik titel, forfatter eller serie.
    Kør en eksempel-søgning på Libby Academy Public Library efter forfatteren S.A. Crosby
  2. Hvis du ser den titel, du er interesseret i, og den har en Giv mig besked-knap, så spring til trin 5.

Hvis du ikke kan se den titel, du leder efter, i søgeresultaterne:
    • Hvis der er færre end 100 resultater, skal du trykke på Knappen Åbn filterdialog og gå videre til trin 3.
      Søgeresultater med 4 resultater, der viser titler af forfatteren, men ikke den ønskede titel
    • Hvis der er mere end 100 resultater, kan du prøve en mere specifik søgning (f.eks. bogens fulde titel og forfatterens navn).
      Bemærk: Nogle bøger er aldrig blevet udgivet digitalt, og nogle digitale titler kan muligvis ikke købes af dit bibliotek.
  3. Nær bunden af panelet med filterindstillinger skal du vælge dyb søgning. Dette filter tilføjer titler, der matcher din søgeforespørgsel og ikke findes i dit biblioteks katalog, til dine søgeresultater.
  4. Tryk på Vis Titler.
    Bemærk: Hvis der er titler, der tilbydes af dine andre gemte biblioteker, får du mulighed for at låne dem eller sætte dem på hold med det samme.
  5. Tryk på Giv mig besked. Første gang du trykker på denne knap, får du en kort vejledning i at oprette et Giv mig besked- smart tag (eller du bliver bedt om at bruge et, du allerede har oprettet).
  6. I vejledningen skal du vælge administrer beskeder, og vælg derefter en beskedindstilling for Giv mig besked:Titel.

Hvis et af dine biblioteker køber titlen, får du besked og har mulighed for at låne eller reservere titlen (afhængigt af om den er tilgængelig).

Eksempel på push-besked for titlen Color Me In af Natasha Diaz. Beskeden lyder således: Det offentlige bibliotek Libby Academy tilbyder nu denne titel.