Sådan finder du oplysninger om en titel

På en titels detaljeskærm kan du se en kort beskrivelse af titlen, dens forfatter (ophavsmand), formatet, antallet af eksemplarer i samlingen og meget mere.

Du kan få adgang til en titels detaljer på flere måder, bl.a.:

• Tryk på et omslagsbillede af en titel, mens du bladrer eller søger i bibliotekets katalog.
  • Fra din Hylde, Hylde, i navigationens sidefod, tryk på Administrer lån , Administrer reservationer , eller Titelstatus: Klar til åbning, til et tidsskrift. Tryk derefter på titlens navn.
  • Fra din Hylde Hylde, i navigationens sidefod, tryk på tags (øverst på skærmen), vælg et tag, og tryk derefter på titlens navn.
  • (Kun mobilappen) Tryk på titlens coverbillede, mens du læser eller lytter, og tryk derefter på Vis detaljer om titlen.
    Bemærk: I en bog eller et tidsskrift skal du trykke på midten af skærmen for at se omslagsbilledet i cirklen over tidslinjen.