At finde og gemme en udgave af et tidsskrift

Når du finder et tidsskrift, du gerne vil vende tilbage til, kan du gemme det på tidsskriftholderen på din Hylde i 7 dage. At beholde et magasin betyder ikke automatisk at hente det til offline-brug.

For at finde og gemme en udgave af et tidsskrift:

1. Tryk på Søg for at søge efter et tidsskrift. Eller, tryk på Bibliotek for at gennemse de tidsskrifter, dit bibliotek tilbyder.
  2. Vælg Titel Status: Tilgængelig ved siden af et tidsskrift.
  3. Vælg Behold udgave i 7 dage for at tilføje det til tidsskriftholderen.

Bemærk: Tidsskrifter opbevares kun på din aktuelle enhed. Du skal gentage ovenstående trin, hvis du har flere enheder, du vil beholde tidsskriftet på.

Du vil også se Behold udgave i 7 dage-knappen når du:

• Lukker et tidsskrift, du er ved at læse.
  • Tryk på Titelstatus: Klar til at åbne ved siden af et tidsskrifts navn, når du bladrer i bladkiosken.
  • Vælg Alle udgaver (i søgeresultater eller en liste) eller gennemse numrene på tidsskriftets detaljeskærm, og vælg derefter Titel Status: Tilgængelig.