Hvorfor kan jeg ikke finde en titel i mit bibliotek?

Hvis du ikke kan finde en titel i Libby, er det muligt, at dit bibliotek ikke ejer en digital kopi af den. Da bibliotekerne opbygger deres egne samlinger, er det ikke alle biblioteker, der har de samme titler til rådighed.

Bemærk: Nogle biblioteker tilbyder muligheden for at finde titler, der ikke er i deres Libby-katalog, men denne funktion er kun tilgængelig på nogle biblioteker lige nu.

Her er andre mulige årsager til, at du ikke kan finde en titel i Libby:

• Dit søgeord er muligvis stavet forkert. Dobbelttjek stavningen af titlen eller forfatteren, og søg derefter igen.
  • Din søgning kan være for specifik. Prøv at forkorte eller ændre dine søgeord, og søg derefter igen.
  • Dine fastgjorte filtre kan udelukke visse titler. Du kan kontrollere dine fastgjorte filtre øverst på en liste eller i søgeresultaterne. Fasthæftede filtre vil have et fastgørelsessymbol ved siden af dem. Tryk på et fastgjort filter, og vælg derefter Fjern filter for at fjerne det.
    knappen Åbn dialogboksen for filtre, en knap for et filter til bøger, der er fastgjort, og en knap for et filter til rådighed nu, der er fastgjort
  • Dit bibliotek køber muligvis ikke titler i dette format eller på dette sprog til sin Libby-samling. Vi anbefaler, at du henvender dig direkte til dit bibliotek for at høre om andre tjenester, de tilbyder, eller for at fortælle dem, at du er interesseret i et bestemt format eller sprog.
  • Titlen eller det supplerende indhold er muligvis ikke kompatibelt med Libby. Kun bøger, der kan læses eller afspilles med Libby, vises i appen.
  • Titlen er ikke udgivet digitalt.
  • Den digitale version af titlen kan ikke købes af dit bibliotek.