Sortera och filtrera dina lån

Sortera och filtrera dina lån:

1. Tryck på Bokhylla Bokhylla, i sidfoten.
  2. Tryck på lån (högst upp på skärmen).
    Bokhylla-skärm med markerade lån
  3. Tryck på öppna filterdialog, sedan:
    • Välj ett filtreringsalternativ: senaste aktivitet, förfallodag, titel, författare, senast lånad (nyast) eller längst sedan lånad (äldst).
    • Välj ett formatfilter: böcker eller ljudböcker.
    • Välj ett biblioteksfilter för att endast visa lån från det biblioteket.
  4. Tryck på Visa lån.
    filtermeny med vald sortering och format

När du har valt en sortering eller ett filter för dina lån, tryck på valt sortering eller filter för att:

• Snabbt ändra sortering eller filter.
  • Fästa det, vilket innebär att sortering eller filter kommer att användas för dina lån tills du tar bort det.
    OBS: Biblioteksfilter kan inte fästas.
  • Ta bort.
meny som visas när du trycker på ett valt filter