Ändra låneperiod

Du kan ändra lånetiden för varje titel när du lånar den. Lånetider varierar beroende på bibliotek och format.

När du har tryckt på Låna, tryck på låneperioden på bekräftelsesidan. Välj sedan en ny lånetid för den titeln.

Bekräftelsesida i Libby. Låneperioden står till höger om "Lånar i".

När du väljer en ny låneperiod blir det din nya standardperiod för framtida lån i det formatet, på det biblioteket.