Var är mina lån och tidningar?

Du kan hitta dina lån och tidningar i din Bokhylla Bokhylla, i sidfoten.

I din Bokhylla kan du:

• Tryck på lån (högst upp på skärmen) för att endast visa dina lånade böcker och ljudböcker.
    • Tryck på Läs med... för att välja var du vill läsa en bok (Kindle eller Libby) och skicka sedan boken till Kindle (endast bibliotek i USA) eller börja läsa i Libby.
    • Tryck på Öppna i Libby eller Öppna ljudbok för att börja läsa eller lyssna i appen.
    • Tryck på Hantera lån för att visa alternativ som Förnya lån och Återlämna i förväg.
  • Skrolla ner till Tidningsstället för att se dina tidningar:
    • Tryck på ett tidningsomslag för att börja läsa.
    • Tryck på Titelstatus: Redo att öppnas för att visa alternativ, som Ladda ner (endast i mobilappen) och Prenumerera.