Lånegräns

Ditt bibliotek väljer hur många lån du kan ha samtidigt.

För att se din låne- och reservationsgräns: Tryck på Meny och sen Hantera kort (under "Dina bibliotek"). Gränserna anges för varje kort.

OBS: Tidskrifter och extra resurser påverkar inte din lånegräns.

Ditt bibliotek kan välja andra lånegränser, som gränser för hur många gå före i kön-titlar du kan låna samtidigt. Sådana gränser visas inte på Hantera kort-sidan men de kan visas när du försöker låna en berörd titel.