Kan jeg læse i liggende format på min telefon?

Sådan læses i liggende format:

1. Gå til Menu.
  2. Tryk på Indstillinger, og derefter Tilgængelighedsfunktioner.
  3. Under "Låsning af retning," skal du vælge Systemretning.

Libby vil derefter bruge din enheds retning (i stedet for standard "Smart" retningen, som tager højde for enhedens størrelse og udgiverens anbefalinger), når du læser og browser.

Hvis du har problemer med at læse i liggende format efter at have justeret indstillingen i Libby, skal du sikre dig, at enhedens retning ikke er låst i stående tilstand.