Tilføjelse af bogmærker, noter og fremhævninger i en bog

For hurtigt at oprette et bogmærke i en bog skal du trykke på toppen af skærmen i læseren.

Du kan også:

1. Tryk på midten af skærmen for at få vist navigationslinjen.
  2. Tryk på bogmærkeikonet i øverste højre hjørne.

Sådan laver du en note eller fremhævning i en bog:

1. Tryk på et ord og hold det nede, indtil det er fremhævet, og træk derefter for at vælge den ønskede passage.
  2. Tryk på Fremhæv for at bruge den senest anvendte fremhævningsfarve, eller vælg en anden farve ud for "Fremhæv".
  3. Sådan laver du en note: Tryk på den fremhævede passage, tilføj en note og tilføj din note.

Bogmærker, noter og fremhævninger gemmes i bogen under bogmærker og noteikon (og vises atter der, hvis du låner bogen igen).