Eksport af noter og fremhævninger

Du kan eksportere dine noter, fremhævninger og bogmærker i en titel (selv efter at den er returneret) fra dens læserejse:

1. Gå til titlens læserejse:
    • For aktuelle lån: Fre din Hylde Hylde, i navigationens sidefod, tryk på Administrer lån, derefter Læserejse.
    • Til tidsskrifter på din tidsskriftholder: Fra din Hylde Hylde, i navigationens sidefod, tryk på Titelstatus: Klar til at åbne derefter Læserejse.
    • For enhver titel, du har lånt: I dit bibliotekskatalog skal du trykke på titlens omslagsbillede og derefter trykke på Læserejse.
  2. Tryk på Handlinger > Eksporter læsedata.
  3. Vælg et eksportformat til dine noter, fremhævninger og bogmærker:
    • For at eksportere dem til en webside skal du vælge Tabel. Derfra kan du bogmærke siden til fremtidig brug eller dele den med andre.
      Bemærk: Den eksporterede side inkluderer også din låneaktivitet for titlen.
    • For at gemme dem på din enhed skal du vælge Regneark og derefter Bogmærker eller Fremhævninger. Eksport af dine fremhævninger inkluderer alle dine noter.

Du kan også se en individuel note, fremhævning eller bogmærke (uden at eksportere) ved at trykke på den på tidslinjen for din læserejse.