Hvorfor kan jeg ikke få defineret ord, når jeg er offline?

Hvis du ikke kan få defineret ord, når du er offline, kan det være pga. en af få ting:

• Du har endnu ikke installeret en offline ordbog.
  • Libby genkender ikke den installerede ordbog endnu. For at løse problemet skal du lukke Libby helt ned og derefter åbne igen. Derefter burde du kunne få defineret ord, mens du er offline.
  • Den offline ordbog, du bruger, er ikke kompatibel med Libby. Desværre betyder det, at du bliver nødt til at prøve en anden, som f.eks. Livios offline-ordbog (i forskellige sprog), ColorDict eller Dictionary.com.