Sådan indstiller du en dvaletimer

For at indstille en dvaletimer skal du trykke på dvaletimeikon øverst til højre i lydbogens afspiller. Vælg derefter en forudindstilling, eller træk i skydefunktionen "Juster" for at indstille en brugerdefineret timer (5–120 minutter).

Libby gemmer dine valg for dvaletimeren (undtagen indstillingen for slutning af kapitel). Når en dvaletimer er blevet gemt, skal du trykke på dvaletimeikon én gang for at bruge din gemte timer, og tryk derefter på dvaletimeikon igen for at ændre den.

For at annullere dvaletimeren skal du trykke på dvaletimeikon og vælge Fra. Annullering af en dvaletimer sletter også din gemte timer.