Virker Libby med Android Automotive?

Ja! Du kan lytte til lydbogslån via Android Automotive, Googles indbyggede styresystem til biler.

For at komme i gang:

1. Åbn app-butikken i bilens underholdningskonsol.
  2. Søg efter og installer Libby.
  3. Start appen.
  4. Generer en installationskode i Libby på din telefon. Sådan får du en opsætningskode: Åbn Libby, og gå til Menu Libby Menu, i navigationens sidefod> Indstillinger. Vælg derefter Kopier til en anden enhed.
  5. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste koden i Libby i din bils konsol.

Når de er sat op, synkroniseres lånte lydbøger til Libby for Android Automotive, så du kan lytte i bilen.