Virker Libby med Android Auto?

Ja! Du kan lytte til lånte lydbøger via Android Auto.

1. Opret forbindelse til din bil.
  2. Åbn Libby fra bilens liste over medieapps.
    Bemærk: Hvis du ser besked om Libby-afspilleren, kan du starte afspilning derfra og springe resten af disse trin over.
  3. Åbn menuen (i øverste venstre hjørne), og tryk på en lydbog.
  4. Vælg Genoptag for at fortsætte med at lytte eller Kapitler eller Bogmærker for at navigere i bogen.

Når du starter med at lytte, kan du sætte på pause eller afspille, springe tilbage eller frem med 15 sekunder eller ændre afspilningshastighed.