Fungerer Libby sammen med Sonos-højttalere?

Ja! Du kan lytte til lånte lydbøger på dine Sonos-højttalere.

1. Tilføj Libby-tjenesten i din Sonos Controller-app.
  2. Log ind på Libby-tjenesten:
    • Når du bliver bedt om det, skal du indtaste opsætningskoden fra Libby-appen.
    • Sådan får du en opsætningskode: Åbn Libby, og gå til Libby-menuen > Indstillinger. Vælg derefter Kopier til en anden enhed.
  3. Når du er blevet logget ind, skal du gå tilbage til Sonos Controller-appen og indtaste et navn for din konto.
  4. Tryk på en lydbog på din hylde for at begynde at lytte.

Hvis du har problemer med Libby-tjenesten, skal du kontakte Sonos support.