Döpa om ditt lånekort och ändra ett biblioteks färger

1. Tryck på Meny Libby-meny, i sidfoten och sen Hantera kort (under "Dina bibliotek").
    Hantera kort-länk markerad i Libby-menyn (efter Dina bibliotek-listan)
  2. Byt bibliotek om det behövs.
    Minilånekort högst upp i Hantera kort-menyn för att växla mellan bibliotek.
  3. Tryck på Åtgärder (på ditt kort) och:
    Kortets åtgärdsknapp markerad på lånekortsskärmen
    • Tryck på Döp om kort, döp om ditt kort och tryck sedan på Spara.
    • Tryck på Byt biblioteksfärger och välj sedan två färger för att ändra färgerna för detta bibliotek.