Ta bort ett kort

Om du tar bort ett kort raderas lånen på det och reservationer från din Bokhylla (Bokhylla) och det biblioteket tas bort från den befintliga enheten. Om du lägger till kortet i Libby igen, visas aktiva lån och reservationer igen.

För att ta bort ett lånekort:

1. Tryck på Meny och sen Hantera kort (under "Dina bibliotek").
    Den inringade hantera kort-länken under dina sparade bibliotek i Libby-menyn
  2. Byt bibliotek om det behövs.
    Biblioteksväljare markerad på lånekortskärmen.
  3. Tryck på Åtgärder (på ditt kort).
  4. Tryck på Ta bort kort och sedan Ja, ta bort kort.

Om du installerar Libby på andra enheter med en installationskod kommer lånekortet även att tas bort från dem.