Logga ut

Om du vill logga ut från Libby (och ta bort din data från din enhet), kan du ta bort dina lånekort eller återställa appen.

Detta kan du göra om du använder en delad enhet (t.ex. en offentlig dator på biblioteket).

Ta bort dina lånekort

Om du tar bort dina lånekort så tas även dina lån och reservationer bort från appen, men dina taggar och din tidslinje sparas.

För att ta bort alla lånekort:

1. Tryck på Meny Libby-meny, i sidfoten och sen Hantera kort (under "Dina bibliotek").
    Den inringade hantera kort-länken under dina sparade bibliotek i Libby-menyn
  2. Byt bibliotek om det behövs.
    Biblioteksväljare markerad på lånekortskärmen.
  3. Tryck på Åtgärder (på ditt kort).
    Kortets åtgärdsknapp markerad på lånekortsskärmen
  4. Tryck på Ta bort kort och sedan Ja, ta bort kort.

Återställa appen

Om du vill ta bort all all din Libby-data från din enhet, kan du återställa appen. Detta har samma effekt som att logga ut. Dina taggar och tidslinje-aktivitet kan inte återskapas när de har raderats (dock kan du försöka återskapa din lånehistorik när du har återställt appen).

OBS: Du kan spara dina taggar och tidslinje genom att exportera dem från Libby.

För att återställa appen, gå till Meny Libby-meny, i sidfoten > Få hjälp > Återställ allt (under "Vanliga lösningar").