Sortering og filtrering af dine lån

Sådan sorterer og filtrerer du dine lån:

1. Tryk på Hylde Hylde, i navigationens sidefod.
  2. Tryk på lån øverst på skærmen.
    Hyldeskærm med lån fremhævet
  3. Tryk på Åbn dialogboksen Filtre og derefter:
    • Vælg en sorteringsmulighed: seneste aktivitet, forfaldsdato, titel, forfatter, senest lånt (nyeste) eller mindst nyligt lånt (ældste).
    • Vælg et formatfilter: bøger eller lydbøger.
    • Vælg et biblioteksfilter for kun at få vist lån fra det pågældende bibliotek.
  4. Tryk på Vis lån.
    filtermenu med sortering og formatering anvendt

Når du har anvendt en sortering eller et filter på dine lån, skal du trykke på den anvendte sortering eller det anvendte filter for at:

• Hurtigt ændre sortering eller filter.
  • Fastgør det, hvilket betyder, at sorteringen eller filteret anvendes på dine lån, indtil du fjerner det.
    Bemærk: Biblioteksfiltre kan ikke fastgøres.
  • Fjerne det.
menu, der vises, når du trykker på et anvendt filter