Hvor er mine lån og tidsskrifter?

Du kan finde dine lån og tidsskrifter på din Hylde Hylde, i navigationens sidefod.

På din Hylde kan du:

• Trykke på udlån (øverst på skærmen) for kun at se dine bog- og lydbogsudlån.
    • Tryk på Læs med... for at vælge, hvor du vil læse bogen (Kindle eller Libby), og derefter afslutte afsendelsen til Kindle (kun biblioteker i USA) eller begynde at læse i Libby.
    • Tryk på Åbn i Libby, eller Åbn lydbog for at begynde at læse eller lytte i appen.
    • Tryk på Administrer lån for at se muligheder som Forny og Returner tidligt.
  • Rul ned til tidsskriftholderen for at se dine tidsskrifter:
    • Tryk på forsiden af et tidsskrift for at begynde at læse.
    • Tryk på Titelstatus: Klar til at åbne for at se muligheder, som Hent (kun på mobil-app) og Abonner.