Sådan ændrer du din låneperiode

Du kan ændre din låneperiode for hver titel, når du låner den. Låneperioderne varierer alt efter bibliotek og format.

Efter du har trykket på Lån, skal du trykke på den understregede låneperiode på bekræftelsesskærmen. Vælg derefter en ny låneperiode for denne titel.

Bekræftelsesskærm i Libby. Låneperioden er angivet til højre for "Låner til".

Når du vælger en ny låneperiode, bliver det din standardlånsperiode for fremtidige lån i det pågældende format på det pågældende bibliotek.