Virker Libby med skærmlæsere?

Ja! Lige nu kan du bruge IOS VoiceOver, Android TalkBack og desktop-skærmlæsere (NVDA og JAWS) til at gennemse og låne titler fra dit bibliotek, læse e-bøger og lytte til lydbøger.

Hvis du bruger Libby med en skærmlæser, inviterer vi dig til at dele din feedback i appen. Gå til Menu Libby Menu, i navigationens sidefod> Få noget hjælp > Felt til forslag for at fortælle os om områder eller interaktioner, der kan forbedres.