Justering af tilgængelighedsfunktioner

I Libby kan du slå flere tilgængelighedsfunktioner til for at opfylde dine behov:

• Reducer farvevariationen: Når den er aktiveret, bruges neutrale farver med god kontrast til bogomslag og bibliotekets branding i appen.
  • Reducer variationen i teksten: Når den er aktiveret, er teksten forenklet i hele appen med færre formateringsændringer som fede og kursiverede typer.
  • Reducer bevægelse: Når den er aktiveret, vil animationer, der bruges i overgange, blive reduceret i hele appen. (Du kan også indstille denne indstilling på enhedsniveau, og Libby bruger den automatisk.)
  • Reducer vibrationer: Når den er aktiveret, er haptik (eller vibrationer) slået fra i appen. (Du kan også indstille denne indstilling på enhedsniveau, og Libby bruger den automatisk.)

For at slå disse funktioner til, skal du gå til Menu> Indstillinger > Tilgængelighedsfunktioner.