Rydning af aktivitet fra din tidslinje

Fjernelse af aktivitet for en titel

Sådan fjerner du aktivitet for en titel fra din tidslinje:

1. Tryk på Tidslinje Fanen Tidslinje i sidefoden.
  2. Stryg til venstre på en titel.
  3. Tryk på slet-knappen.

Dette rydder også afsnittet "Tidslinje for denne titel" på titlens læserejse.

Rydning af al aktivitet

Sådan rydder du alle aktiviteter (lån, reservationer, fornyelser og returneringer) fra din tidslinje:

1. Tryk på Tidslinje Fanen Tidslinje i sidefoden.
  2. Tryk på Handlinger og derefter på Fjern alle aktiviteter.
  3. Tryk på Fortsæt.

Bemærk: Dine tidslinjeredigeringer gælder kun for din aktuelle enhed. Hvis du bruger Libby på flere enheder, skal du vælge om du vil fjerne aktiviteter på hver enkelt.