Deaktivering af aktivitetsoptagelse på din tidslinje

Sådan forhindrer du, at der tilføjes nye aktiviteter (lån, reservationer, fornyelser og returneringer) til din tidslinje på din aktuelle enhed:

1. Tryk på Tidslinje Fanen Tidslinje i sidefoden.
  2. Tryk på Handlinger og derefter Deaktiver aktivitetsregistrering.
  3. Læs indholdet af tekstboksen, og tryk derefter på Fortsæt.

For at genoptage aktivitetsoptagelse på denne enhed skal du trykke på Aktivér aktivitetsregistrering nær toppen af din tidslinje.
øverst på fanen Tidslinje med hyperteksten "Aktivér aktivitetsoptagelse" indcirklet

Bemærk: Dine tidslinjeindstillinger gælder kun for din aktuelle enhed. Hvis du bruger Libby på flere enheder, skal du vælge, om du vil deaktivere aktivitetsoptagelse på hver enkelt.