Filtrering af din tidslinje

Sådan filtrerer du din tidslinje:

1. Tryk på tidslinjen.
  2. Tryk på Åbn dialogboksen Filtre og derefter:
    • Vælg et år på grafen for kun at vise aktivitet fra det pågældende år.
    • Vælg et aktivitetsfilter: lån, reservationer, returneringer eller fornyelser.
    • Vælg et biblioteksfilter for kun at vise aktivitet for det pågældende bibliotek.
      dialogmenuen Åbn filtre
  3. Tryk på Vis resultater for at anvende de filtre.

Når du har filtreret din tidslinje, skal du trykke på et anvendt filter for at:

• Hurtigt ændre filtret.
  • Fastgør det, hvilket betyder, at filteret anvendes på din tidslinje, indtil du fjerner det.
    Bemærk: Det er kun aktivitetsfiltre, der kan fastgøres på tidslinjen.
  • Fjerne det.
menu, der vises, når du trykker på et anvendt filter

Filtrering af din aktivitet efter tid

I Åbn dialogboksen Filtre-panelet kan du se en graf over din aktivitet fordelt på år.

Eksempel på en aktivitetsgraf i en Libb-tidslinje

Når du filtrerer din tidslinje efter år, kan du trykke på det anvendte årsfilter for at få vist en månedsvis opdeling af din aktivitet. Dine andre filtre (som f.eks. filteret for lån i skærmbilledet nedenfor) vil blive anvendt, når du ser denne graf. Tallet over grafen angiver den måned, hvor der har været mest aktivitet.

Eksempel på en graf over 2022-aktivitet filtreret efter låneaktivitet, der viser august måned med flest lån, nemlig 21.

Hvis du vil se din aktivitet for en bestemt måned, skal du trykke på Knappen Spring til en anden måned (under filtrene) og vælge en måned fra listen.