Omdøb dit lånerkort og skift bibliotekets farver

1. Tryk på Menu Libby Menu, i navigationens sidefod, og derefter på Administrer kort (under "Dine biblioteker").
    Linket Administrer kort er fremhævet i Libby-menuen (efter listen over dine biblioteker)
  2. Om nødvendigt kan du skifte bibliotek.
    Mini-bibliotekskort, der vises øverst i menuen Administrer kort, for at skifte mellem biblioteker.
  3. Tryk på Handlinger (på dit kort), og derefter:
    Kortets handlingsknap fremhævet på skærmen med bibliotekskort
    • Tryk på Omdøb kort, omdøb dit kort, og tryk derefter på Gem.
    • Tap Skift farver på bibliotek, vælg derefter to farver for at ændre farverne for dette bibliotek.