Jeg kender ikke mit bibliotek, mit kortnummer eller min PIN-kode/adgangskode

Hvis du ikke kender dit kortnummer eller din PIN-kode/adgangskode

Libbys login-skærm kan have links fra dit bibliotek til at hjælpe dig med dit kortnummer og PIN-kode (eller adgangskode).

Hvis du ikke kan se nogen links, kan du prøve disse tips:

• Hvis du ikke kender dit bibliotekskortnummer, kan du prøve at se på bagsiden af dit bibliotekskort. Måske står det under stregkoden.
  • Hvis du ikke kender din PIN-kode, kan du prøve at bruge de sidste 4 cifre i dit telefonnummer eller din fødselsdag.

Hvis disse tips ikke virker, bedes du kontakte dit bibliotek. De vil med glæde slå det op og fortælle det til dig.

Hvis du ikke kender dit bibliotek

Hvis du ikke ved, hvilket bibliotek du tilhører, kan du bruge Libbys funktion "Find bibliotek" til at se biblioteker i nærheden af dig:

1. Tryk på Menu og derefter på Tilføj bibliotek.
  2. Søg efter biblioteker i dit område med et postnummer, eller tryk på Kort i øverste højre hjørne af skærmen.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken afdeling du tilhører, skal du kontakte den nærmeste. Hvis du har et kort (eller er berettiget til et kort), vil de hjælpe dig med at logge ind på deres samling.