Log af

Hvis du ønsker at logge ud af Libby (og fjerne dine data fra din enhed), kan du fjerne dine bibliotekskort eller nulstille appen.

Det kan være en god idé at gøre det, hvis du bruger en delt enhed (f.eks. en offentlig computer på biblioteket).

Sådan fjerner du dine bibliotekskort

Hvis du fjerner dit bibliotekskorts oplysninger, fjernes også lån og reservationer fra appen, men dine tags og din aktivitetstidslinje bevares.

Sådan fjerner du hvert enkelt bibliotekskort:

1. Tryk på Menu Libby Menu, i navigationens sidefod, og derefter på Administrer kort (under "Dine biblioteker").
    Linket Administrer kort er placeret under dine gemte biblioteker i Libby-menuen
  2. Om nødvendigt kan du skifte bibliotek.
    Biblioteksvælgeren er markeret på skærmen med bibliotekskort.
  3. Tryk på Handlinger (på dit kort).
    Kortets handlingsknap fremhævet på skærmen med bibliotekskort
  4. Tryk på Fjern kort og derefter på Ja, fjern kort.

Sådan nulstiller du appen

For at fjerne alle dine Libby-data fra din enhed skal du nulstille appen. Det har samme effekt som at logge ud. Dine tags og tidslinjeaktiviteter kan ikke gendannes, når de er slettet. (men du kan prøve at gendanne din lånehistorik efter at have nulstillet appen).

Bemærk: Du kan gemme registreringer af dine tags og tidslinje ved at eksportere dem fra Libby.

For at nulstille appen, gå til Menu Libby Menu, i navigationens sidefod > Få noget hjælp > Nulstil alt (under "Almindelige løsninger").