Filtrera ditt biblioteks katalog.

Du kan filtrera ditt biblioteks katalog att endast visa titlar du är intresserad av när du bläddrar och söker.

För att filtrera:

1. Tryck på öppna filterdialog i en lista eller sökresultat för att använda filter.
    Val visas högt upp på skärmen i lisor och sökresultat
  2. Justera dina filter och standardsortering och tryck på Visa titlar.

Tryck på valt filter eller sortering för att:

• Snabbt ändra det.
  • Fästa det, vilket innebär att filtret eller sorteringen kommer att användas för alla listor, sökresultat och bibliotekets hemskärm, tills du tar bort det.
  • Ta bort.
    OBS: Vissa filter kan inte tas bort från vissa listor. "Tillgänglig nu"-filtret går t.ex. inte att ta bort när du bläddrar i en lista över tillgängliga titlar. Du kan ta bort filtret och gå tillbaka till ditt biblioteks hemskärm genom att trycka på BibliotekLibrary bibliotek, i sidfoten.