Fästa filer och sorteringar

Du kan fästa filter och sorteringar när du bläddrar och söker i ditt bibliotek. Du kan t.ex. fästa filtret "tillgänglig nu" för att endast visa titlar som du kan låna direkt.

För att fästa ett filter eller en sortering:

1. Tryck på Bibliotek Bibliotek, i sidfoten eller Sök Sök i sidfoten.
  2. Tryck på Öppna filterdialog.
  3. Välj ett filter eller en sortering och sedan Visa titlar.
  4. Välj filtret eller sorteringen.
  5. Tryck på Fäst filter eller Fäst sortering.

OBS: Alla filter och sorteringar kanske inte går att fästa.

Fästa filter och sorteringar kommer att användas på biblioteket hemskärm (på alla dina bibliotek), alla listor och alla sökningar tills du tar bort dem manuellt.

För att ta bort ett fäst filter eller sortering: Tryck på nålen och sedan Ta bort filter eller Ta bort sortering.