Ändra e-post för notiser

E-postnotiser är främst för libbyapp.com-användare, eftersom det finns push-notiser Libby-appen.

För att ändra din e-postadress för Libby-notiser:

OBS: För att aktivera e-postnotiser i mobilappen, inaktivera push-notiser för Libby i din enhets inställningar och följ dessa steg.

1. libbyapp.com (eller i Libby, när push-notiser har inaktiverats), välj Meny Libby-meny, i sidfoten.
  2. Välj Inställningar och sen Hantera notiser.
  3. Välj Ändra detta? längst ner i menyn (bredvid inställningarna för e-postnotiser).
  4. Ange din e-post och välj Nästa.