Jag får inga notiser för Libby

Libby skickar inte längre e-postnotiser som standard på Android- och iOS-enheter. Istället rekommenderar vi att du använder push- eller app-notiser.

Om du inte får push-notiser för Libby:

• Se till att du har konfigurerat Libby att skicka notiser till alla dina enheter. För att kontrollera, gå till Meny Libby-meny, i sidfoten > Inställningar > Hantera notiser på varje enhet. Tillåt Libby att skicka push-notiser, om du blir tillfrågad.
  • Se till att du har valt "Notis" för alla händelser du vill ha push-notiser om.
  • Om du inte får en särskild notis, ändra inställningen från Notis till Ignorera och sedan tillbaka till Notis.
  • Prova att bekräfta dina lånekort i Libby igen.

När du har provat dessa steg borde du få notiser om lån, reservationer eller tidningsnummer i framtiden.

Om du fortfarande har problem, kontakta enhetens tillverkare för att få hjälp: