Vad är extramaterial?

Vissa bibliotek erbjuder extra utbildnings- eller underhållningsresurser via Libby.

Om ditt bibliotek erbjuder någon av dessa resurser, hittar du dem i Biblioteket (Bibliotek) under "Extramaterial" (du kan behöva skrolla ner för att visa denna avdelning). Tryck på Visa allt extramaterial för att visa alla alternativ, om ditt bibliotek erbjuder flera olika extraresurser.

För att komma igång med extramaterial, tryck på en leverantör och sedan på Hämta. Detta tar dig bort från Libby för att få tillgång till tjänsten. Ditt lånekort ger dig gratis tillgång, men vissa leverantörer kräver att du skapar ett konto innan du kan använda deras tjänst.

OBS: Du kan se rabatter eller andra erbjudanden när du använder leverantörens tjänster. Dessa kan du lugnt bortse ifrån.

Låna eller få tillgång till Extramaterial:

• Du lånar tillgång till alla tjänster förutom Kanopy under en begränsad tid. Lånade tjänster visas i din Bokhylla (Bokhylla) så att du enkelt kan gå tillbaka till dem under din låneperiod. Tillgång kan variera beroende på leverantör men du kan använda tjänsten så mycket du vill under låneperioden.
  • För Kanopy lånar du inte tillgång till tjänsten. Om du trycker på Hämta tas du istället direkt till Kanopy-appen (när den har installerats) där du kan låna så många titlar per månad som ditt bibliotek tillåter. Eftersom du inte lånar tjänsten, visas inte Kanopy på din Bokhylla (Bokhylla) och du kan komma åt ditt konto när som helst i Kanopy-appen. Få mer hjälp med Kanopy.

Extramaterial påverkar inte din lånegräns i Libby.