Tips til at reducere den mængde plads, som Libby bruger på din enhed

For at styre, hvor meget plads Libby bruger på din enhed, kan du:

• Juster dine indstillinger for hentning i Libby. Du kan vælge automatisk at hente alle bog- og lydbogslån, ingenting eller lån, der er under en bestemt filstørrelse. Få mere at vide om Libby's hentningsindstillinger.
  • Slet manuelt alle hentede titler (uden at returnere dem) fra din Hylde Hylde, i navigationens sidefod:
    • For bøger og lydbøger, tryk på Hentet ved siden af lånet, og tryk derefter på Fjern hentet materiale.
    • For tidsskrifter, tryk på Titelstatus: Hentet ved siden af tidsskriftets navn på tidsskriftsholderen, og tryk derefter på Fjern hentet materiale.

Når du har slettet det hentede materiale, kan du stadig læse eller lytte til titlen, når du har en internetforbindelse.
    Bemærk: Titler slettes automatisk, når dit lån returneres, eller tidsskriftet fjernes fra tidsskriftsholderen.

• Hvis det understøttes, kan du bruge et SD-kort sammen med din enhed. Når du henter en titel, vil Libby automatisk bruge SD kortet i din enhed, så længe kortet er registreret.