Sådan administrerer du dine henteindstillinger

Gå til Menu Menu > Indstillinger > Skift henteregler for at opdatere dine henteindstillinger. Du kan vælge, om bog- og lydbogslån skal downloades automatisk, når du har lånt dem, og om de skal downloades, når du ikke er på Wi-Fi.

Disse indstillinger gælder ikke for tidsskrifter. Tidsskrifter hentes aldrig automatisk.

Bemærk: Disse indstillinger er ikke tilgængelige for brugere af libbyapp.com.

Hentningsindstillinger

Hentningsindstillingerne styrer, om titler downloades automatisk, lige efter at du har lånt dem. Du kan vælge Alle, Titler under ... eller Ingen.

Vælg Titler under ... for automatisk at hente mindre titler (normalt bøger), men ikke større filer (som f.eks. tegneserier og lydbøger).

Tryk på det understregede 20 MB for at justere den titelstørrelse, du gerne vil have hentet automatisk. De fleste bøger er under 20 MB, mange tegneserier er ofte over 100 MB, og de fleste lydbøger er over 300 MB.

Indstillingen "Hent kun på wi-fi"

Indstillingen "Hent kun på wi-fi" forhindrer, at der hentes lån via en mobildataforbindelse.