Kom godt i gang med Libby

Med Libby kan du nyde gratis e-bøger, digitale lydbøger og tidsskrifter fra dit bibliotek. Du har blot brug for et bibliotekskort.

Trin 1

Download eller åbn Libby på din enhed:

Trin 2

Følg vejledningen i Libby for at finde dit bibliotek og logge dig ind med et bibliotekskort.

Trin 3

Gennemse dit biblioteks katalog, lån en bog eller lydbog, eller åbn et tidsskrift.

Dit udvalg vil variere afhængigt af dit bibliotek, da hvert bibliotek selv vælger, hvilke titler og formater der skal tilbydes i Libby.

Trin 4

Lånte titler vises på din Hylde Hylde, i navigationens sidefod. Du finder også dine tidsskriftsabonnementer og de udgivelser, du har liggende, i tidsskriftsholderen på din Hylde.

Lån af bøger og lydbøger hentes automatisk til appen, når du er forbundet til Wi-Fi, så du kan læse dem, når du er offline. For at spare plads på din enhed hentes tidsskrifter ikke automatisk, men du kan manuelt hente enkelte udgaver.

På din Hylde kan du:

• Trykke på udlån (øverst på skærmen) for kun at se dine bog- og lydbogsudlån.
    • Tryk på Læs med... for at vælge, hvor du vil læse bogen (Kindle eller Libby), og derefter afslutte afsendelsen til Kindle (kun biblioteker i USA) eller begynde at læse i Libby.
    • Tryk på Åbn i Libby, eller Åbn lydbog for at begynde at læse eller lytte i appen.
    • Tryk på Administrer lån for at se muligheder som Forny og Returner tidligt.
  • Rul ned til tidsskriftholderen for at se dine tidsskrifter:
    • Tryk på forsiden af et tidsskrift for at begynde at læse.
    • Tryk på Titelstatus: Klar til at åbne for at se muligheder, som Hent (kun på mobil-app) og Abonner.

God læselyst!