Sådan ændrer du din e-mail mhp. beskeder

E-mail-beskeder er primært beregnet til brugere af libbyapp.com, da push-beskeder er tilgængelige for Libby-mobilappen.

Sådan ændrer du din e-mail-adresse til Libby-beskeder:

Bemærk: Hvis du vil aktivere e-mail-beskeder i mobilappen, skal du deaktivere eller deaktivere push-beskeder for Libby i enhedsindstillingerne og derefter følge disse trin.

1. libbyapp.com (eller i Libby, efter at push-beskeder er deaktiveret), skal du gå til Menu Libby Menu, i navigationens sidefod.
  2. Vælg Indstillinger, og derefter Administrer beskeder.
  3. Vælg Vil du ændre det? nederst i menuen (ved siden af indstillingen for e-mailbeskeder).
  4. Indtast din e-mail og vælg Næste.