Jeg modtager ikke nogen beskeder fra Libby.

Libby tilbyder ikke længere at sende e-mailbeskeder som standard på Android- og iOS-enheder. I stedet anbefaler vi at opsætte push-notifikationer eller beskeder i appen.

Hvis du ikke får push-notifikationer fra Libby:

• Kontroller, at du har konfigureret Libby til at sende beskeder på alle dine enheder. Du kan kontrollere det ved at gå til Menu Libby Menu, i navigationens sidefod> Indstillinger > Administrer beskeder på hver enhed. Lad Libby sende dig push-notifikationer, hvis du bliver bedt om det.
  • Kontroller, at du har valgt "Besked" for alle de hændelser, du ønsker push-notifikationer om.
  • Hvis du ikke får en bestemt besked, kan du ændre din indstilling fra Besked til Ignorer, og derefter ændre det tilbage til Besked.
  • Prøv at verificere dine bibliotekskort igen i Libby.

Når du har prøvet disse trin, bør du modtage notifikationer om lån, reservationer eller tidsskriftudgivelser i fremtiden.

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte din enheds producent for at få mere hjælp: