Gå tillbaka till en senaste plats i en titel

Om du tittar på en slutnotering, söker efter en term i en tidning eller hoppar till en annan del av en ljudbok kan du använda "Senaste platser"-panelen för att snabbt gå tillbaka till din plats.

• Tryck på Senaste plats, nyss-knappeller Nästa artikel under tidslinjen (längst ner på skärmen) för att hoppa till din senaste position.
  • Tryck på Senaste platser-knapp under tidslinjen för att visa en lista över dina senaste platser. Välj en plats för att gå tillbaka dit.

Dina senaste platser raderas varje gång du stänger en titel. Om du vill se dina totala bokframsteg, gå till titelns Läshistorik.