Söka i en bok eller i en tidning

I Libby-läsaren kan du söka i en bok eller i en tidning för att hitta ett ord eller en fras i texten.

För att söka i en bok eller i en tidskrift:

1. Öppna en bok eller en tidning från din Bokhylla Bokhylla.
  2. Tryck på Sök (högst upp på skärmen).
  3. Ange en sökterm och välj Sök Sök.
  4. Tryck på ett sökresultat för att hoppa till den platsen i titeln.

När du har valt ett sökresultat i en bok, kan du:

• Använda piltangenterna längst ner på skärmen för att snabbt hoppa mellan sökresultaten.
  • Dra resultatrutan uppåt för att visa sökrutan, din sökterm och alla resultat.