Fungerar Libby med Android Automotive?

Ja! Du kan lyssna på lånade ljudböcker via Android Automotive, Googles inbyggda operativsystem för bilar.

För att komma igång:

1. Öppna app store i din bils infotainmentsystem.
  2. Sök upp och installera Libby.
  3. Starta appen.
  4. Skapa en installationskod i Libby på din telefon. För att hämta en installationskod: Öppna Libby och gå till Meny Libby-meny, i sidfoten > Inställningar. Välj sedan Kopiera till en annan enhet.
  5. Ange den koden i Libby i bilens infotainmentsystem när du blir uppmanad.

När installationen är klar kommer lånade ljudböcker automatiskt att synkas med Libby för Android Automotive så att du kan lyssna i din bil.