Ändra en vanlig tagg till en smart tagg

I Libby kan du ändra en vanlig tagg till en smart tagg. En smart tagg kan hålla koll på vissa titlar åt dig automatiskt.

Om du t.ex. har en tagg i Libby för titlar du vill läsa, kan du lägga till en smart funktion för "OverDrive-önskelista" till den. När du gör det kommer den smarta taggen innehålla både objekt på din OverDrive-önskelista plus titlar från din "Vill läsa"-tagg.

Ändra en vanlig tagg till en smart tagg:

1. Tryck på Bokhylla.
  2. Tryck på taggar högst upp på skärmen.
    Taggar-knappen visas efter dina lån- och reservationsfilter i din Bokhylla.
  3. Välj en tagg.
  4. Tryck på Ändra.
    Ändra-länken finns i närheten av beskrivningen
  5. Välj de smarta kommandon du vill använda.
    Tillgängliga smarta taggar inkluderar: Meddela mig, Lånad, Provläst och OverDrive-önskelista
  6. Dra ner panelen för att stänga den och spara ditt val.

OBS: Du kan endast ha en av varje smart tagg, med undantag för "Meddela mig." Du kan ha så många "Meddela mig"-taggar som du vill.