Hitta och spara ett nummer av en tidning

När du hittar ett tidning du vill fortsätta läsa senare, kan du spara den i Tidningsstället i din Bokhylla i 7 dagar. Även om du sparar en tidning så laddas den inte ner för offline-användning automatiskt.

För att hitta och spara ett nummer av en tidning:

1. Tryck på Sök  för att söka efter en tidning. Eller tryck på Bibliotek för att bläddra bland de tidningar som finns på ditt bibliotek.
  2. Välj Titelstatus: Tillgänglig bredvid en tidning.
  3. Välj Spara numret i 7 dagar för att lägga till det i Tidningsstället.

OBS: Tidningar sparas endast på din nuvarande enhet. Du måste upprepa stegen ovan om du har vill spara tidningen på flera enheter.

Du ser också en knapp med texten Spara numret i 7 dagar när du:

• Stänger en tidning som du läser.
  • Tryck på Titelstatus: Redo att öppnas bredvid en tidnings namn när du bläddrar i Tidningsstället.
  • Välj Alla nummer (i sökresultat eller i en lista) eller bläddra bland alla nummer på tidningens detaljskärm och välj sedan Titelstatus: Tillgänglig.