Lägga till bokmärken, anteckningar och markeringar i en ljudbok

För att lägga till ett bokmärke: Tryck på bokmärke-ikon högst upp i ljudboksspelaren.

För att lägga till en markering: Spela upp ljudboken och tryck och håll ner bokmärke-ikon för att markera ett stycke.

För att skapa en notering till ett bokmärke eller en markering: Tryck på bokmärken och noteringar-ikon, välj ett bokmärke eller en markering och sedan bokmärke-ikon. Tryck sedan på Gör en notering och skriv din notering.

Bokmärken, noteringar och markeringar sparas i ljudboken under bokmärken och noteringar-ikon (och visas där om du lånar boken igen).