Lägga till bokmärken, anteckningar och markeringar i en bok

För att snabbt skapa ett bokmärke i en bok, tryck högst upp på skärmen i läsaren.

Du kan även:

1. Tryck i mitten på skärmen så att navigationslisten kommer upp.
  2. Tryck på bokmärkes-ikonen intill det övre högra hörnet.

Göra en notering eller en markering i en bok:

1. Tryck och håll ner ett ord tills det blir markerat och dra sedan för att markera önskat stycke.
  2. Tryck på Markering för att använda den senaste markeringsfärgen eller välj en annan färg bredvid "Markering".
  3. För att göra en notering: Tryck på det markerade stycket och sedan på Gör en notering och skriv din notering.

Bokmärken, noteringar och markeringar sparas i boken under bokmärken och noteringar-ikon (och visas där om du lånar boken igen).