Ta bort taggar från titlar

1. Tryck på Bokhylla Bokhylla, i sidfoten.
  2. Tryck på taggar högst upp på skärmen.
    Taggar-knappen visas efter dina lån- och reservationsfilter i din Bokhylla.
  3. Välj en tagg.
  4. Tryck på Titelstatus: Tillgänglig (eller en liknande ikon till höger), skrolla längst ner och välj den tagg du vill ta bort.
  5. Tryck på Ta bort från Titel.

Taggar kan även tas bort från titlar:

• På en mobil, genom att dra till vänster på en titel i en tagglista och sedan trycka på Radera Radera.
  • På titelns detaljskärm genom att trycka på ett taggnamn och sedan bocken Bock-ikon.
  • I din Bokhylla bokhylla-flik genom att välja Hantera lån eller Hantera reservation under titeln och sedan trycka på taggnamnet och Ta bort från titel.