Fungerar Libby med skärmläsare?

Ja! För närvarande kan du använda iOS VoiceOver, Android TalkBack och skrivbordsskärmläsare (t.ex. NVDA och JAWS) för att bläddra bland och låna titlar från ditt bibliotek, läsa e-böcker och lyssna på ljudböcker.

Om du använder Libby med en skärmläsare får du gärna ge feedback i appen. Gå till Meny Libby-meny, i sidfoten > Få hjälp > Förslagslåda för att ge oss förslag på områden eller interaktioner som kan förbättras.